Àgora Consultors, una empresa compromesa

Àgora Consultors, una empresa compromesa

A Àgora Consultors no concebem el món empresarial sense la responsabilitat social i les accions que van més enllà del propòsit professional.

Els nostres clients ho saben bé; qui s’alia amb Àgora Consultors, s’alia amb una empresa compromesa amb la societat, sensibilitzada amb la pobresa al món i promotora d’accions solidàries.

En els darrers anys, ha quedat demostrat que les empreses són importants motors de canvi social; aquestes poden generar un impacte real i positiu en la vida de les persones i nosaltres no ens ho hem volgut perdre.

Entre altres projectes de caràcter voluntari, des d’Àgora Consultors organitzem, junt amb altres col·laboradors, el Raid Solidari Andorra – Ouzina, una iniciativa que busca aportar ajuda als habitants del Sàhara marroquí.

Cada any, i ja en van set, emprenem un viatge solidari amb l’objectiu d’abastir els pobles més desafavorits de la zona de productes de primera necessitat com són aliments, roba, material escolar i productes d’higiene personal.

Avui dia, el Raid Solidari, també ha permès la canalització de l’aigua, la construcció de pous i la reforma d’aules escolars.

Viure any rere any aquesta experiència, no només ens ha fet créixer com a persones sinó també com a equip. Avui, els obstacles diaris d’una consultoria es fan més assequibles i els enfrontem amb més convenciment que mai. Aquests tipus d’iniciatives ens fan agafar perspectiva i refermar Àgora Consultors com una empresa compromesa formada per professionals sensibilitzats amb les causes humanitàries.

Des dels nostres inicis i entre els nostres objectius professionals, ens acompanya sempre el propòsit de voler un món millor. A més petita o més gran escala, les empreses disposem del potencial humà i dels recursos necessaris per impulsar el desenvolupament social de l’entorn, contribuir en projectes d’ajuda i aconseguir grans millores en la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.

No busquem reconeixement, sinó la tranquil·litat de treballar sense girar l’esquena al món i als canvis socials.

 

0 Comments

Leave a reply