Sobre Nosaltres

Professionals i de confiança

Som una gestoria i consultoria ubicada en ple centre d’Andorra la Vella. Comptem amb un equip d’experts comptables, fiscals, laborals i financers que assessoren a particulars i empreses, oferint-los un servei integral. La nostra missió consisteix en alliberar els clients de les gestions administratives i puguin així centrar-se plenament en el seu dia a dia.

A Àgora Consultors estudiem el més beneficiós per a cada cas i oferim solucions a mida, fent estalviar temps i diners. A més, tenim una política de preus molt competitiva i totalment transparent. Ens adaptem a les necessitats dels clients i els oferim la nostra experiència per fer-los créixer i recolzar-los en les diferents etapes del seu desenvolupament. Tant és així que ens desplacem per treballar des de les seves oficines o domicilis, si és convenient.

Treballem tant amb emprenedors com amb societats ja consolidades i acompanyem les empreses estrangeres que vulguin posar en marxa els seus negocis al país. Creiem en els projectes que ens confien, els oferim el suport necessari amb total privacitat i els agilitzem els tràmits perquè puguin complir com més aviat millor els seus objectius.

Oferim una assistència permanent als clients així com la informació necessària de manera a refermar les seves decisions estratègiques. També comptem amb una xarxa de col·laboradors en l’àmbit europeu per cobrir els tràmits de caràcter internacional.

El nostre equip de professionals